2010. március 27., szombat

Istennők a horoszkópban

Boris Vallejo: Phoenix
Az olvasottsági mutatók alapján ez az egyik leglátogatottabb oldal, talán a címe, talán Boris Vallejo kifejező képe miatt.
Ez azonban "csak" egy játékfelhívás a régmúltból.
Viszont!
Az érdeklődésre való tekintettel hamarosan felteszek egy bejegyzést, ami bemutatja a valódi istennőket a horoszkópokban: vagyis azokat a planétákat és kisbolygókat, amik rávilágítanak, hogy az életünkben hol és hogyan válhatunk istennőkké.
Ők - név szerint - a következőek:
Vénusz - a csábító
(ezeket már olvashatod a blogon)
◊ Pallas - a bölcs
◊ Ceres - a tápláló
◊ Juno - a feleség
◊ Vesta - a papnő
◊ Lilith - a lázadó

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az eredeti bejegyzés:

Úgy tűnik, beérik az elképzelésem, és hamarosan útjára indulhat az "Istennők a horoszkópban" elnevezésű kezdeményezés.
Két hely azonban még kiadó!

Istennők a horoszkópban:
egy olyan önismereti játék, ahol, a velem együtt 11 résztvevő, az asztrológia tükrébe tekintve megvizsgálhatja, felismerheti, felszabadítja a benne lévő női archetípusokat, istennő-arcokat.
Foglalkozunk többek közt az anyasággal, a szépséggel, a női testtel és szexualitással, az intuícióval, a teremtő kreativitással. A témák nincsenek kőbe vésve, közösen alakítjuk-formáljuk őket.

Kiket várunk?
Olyan hölgyek jelentkezését, akik szívesen elmélyednének a fenti témákban, és akik szívesen megosztanák tapasztalataikat a többi résztvevővel. Bárki, bárhonnan jelentkezhet, mivel a "határtalanságot" egy blogfelülettel biztosítjuk.
A blog zártkörű, csak a meghívott 11 ember férhet hozzá. Az oda felhelyezett tartalmak, történetek személyesek, ezért minden fél részéről bizalmat, illetve diszkréciót igényel. Természetesen nem kötelező minden témához hozzászólni, de nem lenne etikus a többiekkel végig  kívülállóként kibicelni. 
Aki beszáll ebbe a játékba, kérem, alaposan gondolja át, tudja-e vállalni a személyességet és a folyamatos részvételt.

Ha érdekel, jelentkezz e-mailben (padparadsa kukac gmail pont com)! Szükséges hozzá a neved és a pontos születési adatod (hely, dátum, óra-perc).
Jelentkezési határidő: 2010.04.10, a résztvevők kisorsolása: 2010.04.11.
Related Posts with Thumbnails