2010. szeptember 20., hétfő

Heti események [39.hét]

2010.09.20, hétfő
Szélsőséges hangulatban indul a hét: egyik pillanatban elbizonytalanodunk, másikban megint teljes gőzzel rohanunk. Ennek köszönhetően hajlamosak lehetünk álmodozásba, lustálkodásba menekülni ahelyett, hogy a céljainkra fókuszálnánk.
Napi holdállás: növő hold a Vízöntőben

2010.09.21, kedd
Ha olyasmibe vágunk bele, amit igazán szeretünk, amihez valódi indíttatást érzünk, most sikert és elégedettséget hozhat. A kötelezettségek elvégzése, az elvárásoknak való megfelelés azonban sokkal nehezebben megy ezekben a napokban.
Napi holdállás: növő hold a Halakban

2010.09.22, szerda
Ne essünk túlzásokba és legyünk nagyon figyelmesek. Kapkodóbbak, idegesebbek lehetünk, mint általában, és jó, ha szem előtt tartjuk, ez nem csak ránk, másokra is igaz.
Napi holdállás: növő hold a Halakban

2010.09.23, csütörtök
A Nap a Mérleg jegyébe lép, ma van az őszi napéj-egyenlőség.
Az elkövetkezendő időszakban a kapcsolataink kerülnek megmérettetésre. Változnunk vagy változtatnunk kell.
Napi holdállás: telihold a Kosban

2010.09.24, péntek
Ma különösen érzékenyek lehetünk, könnyen megbánthatnak minket, sebezhetővé válunk, és ezért bezárkózunk, befelé fordulunk. Engedjük inkább szabadjára érzéseinket, eresszük ki a hangunkat, még akkor is, ha ezzel állóvizeket kavarunk fel.
Napi holdállás: fogyó hold a Kosban

2010.09.25, szombat
Legyünk nyitottak az új dolgok iránt, ne ragadjunk le a megszokásoknál, a régi mintáknál. Hallgassunk a szívünkre, a megérzéseinkre, és hagyjuk, hogy ezek vezessenek.
Napi holdállás: fogyó hold a Kosban 

2010.09.26, vasárnap
Lazítsunk és kapcsolódjunk ki. Megengedhetünk magunknak egy tétlen vagy játékkal teli napot. Szervezzük programot a barátainkkal, ismerőseinkkel, tegyük azt, amihez igazán kedvet érzünk.
Napi holdállás: fogyó hold a Bikában
Related Posts with Thumbnails