2010. december 21., kedd

Heti horoszkóp [12.20-12.26]

2010.12.20, hétfő
Ha túl sok mindent szeretnénk intézni egyszerre, könnyen kicsúszhat kezünkből az irányítás. Legjobb, ha alaposan tervezünk és lépésről lépésre cselekszünk, miközben igyekszünk rugalmasan alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez.
Növő hold az Ikrekben

2010.12.21, kedd
Feszült napnak ígérkezik. Itt a karácsonyi véghajrá, tömeg az utakon, a bevásárlóközpontokban, kapkodás, rohanás. Muszáj, hogy a kikapcsolódásra is szakítsunk pár nyugodt percet, legalább egy bögre forró tea vagy kávé mellett engedjük át magunkat az álmodozásnak, vagy egy csendes helyen a meditációnak.
Telihold az Ikrekben 9:20, teljes holdfogyatkozás (Magyarországról nem látható)

2010.12.22, szerda
Kerüljük az összetűzéseket és fókuszáljunk inkább a szép, örömteli dolgokra. Ha sikerül, a körülöttünk lévők értékelni fogják és ők is figyelmesen bánnak majd velünk. Ha azonban idegeskedünk, másoktól is ingerültséget kapunk.
Fogyó hold a Rákban, Nap belép a Bakba 0:39, téli napforduló

2010.12.23, csütörtök
Mozgalmas napnak ígérkezik, de hagyatkozzunk bátran a megérzéseinkre, az ösztöneinkre, és improvizáljunk. Pörögjünk fel, legyünk aktívak, tevékenyek: használjuk ki a mai nap lendületét!
Fogyó hold a Rákban

2010.12.24, péntek
Mindent tökéletesre szeretnénk, és ha nem úgy alakulnak a dolgok, elégedetlenek vagyunk, megbántódunk. Hangolódjunk inkább az ünnepre, és ne bosszankodjunk minden apróságon.
BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPET KÍVÁNOK!
Fogyó hold az Oroszlánban
 
2010.12.25, szombat
Ma már sokkal nyugodtabb, békésebb napnak nézünk elébe. A családi, baráti összejövetelek kiváló hangulatban telnek, töltekezünk a szeretetükből és abból az érzésből, hogy együtt lehetünk.
Fogyó hold az Oroszlánban

2010.12.26, vasárnap
Legjobb lenne, ha ma átadhatnánk magunkat a pihenésnek. Lustának érezzük magunkat az újabb felhajtásokhoz és feszültnek, ha mégis elkerülhetetlen. Készítsük elő amit lehet, hogy ma minél kevesebb dolgunk legyen.
Fogyó hold a Szűzben
Related Posts with Thumbnails