2011. január 17., hétfő

Heti horoszkóp [01.17-01.23]

2011.01.17, HÉTFŐ
Szívesen belevágnánk valami újba: megvalósítanánk egy ötletet a munkahelyünkön, elkezdenénk az újévi fogyókúránkat, belemennénk egy ígéretesnek tűnő kapcsolatba, de míg az egyik pillanatban magabiztosak vagyunk, a másik percben már őrültségnek tartjuk az egészet. Pedig a mai nap kiváló a változások elindítására. Legyünk nagyon céltudatosak, kitartóak, koncentráltak, ne hagyjuk, hogy pesszimista fellángolásaink eltérítsenek minket.
Növő hold az Ikrekben

2011.01.18, KEDD
Mai napra sokszorosan is igaz a mondás: "Beszélni ezüst, de hallgatni arany." Sok kellemetlenségtől megőrizhetjük magunkat és a környezetünket is, ha nem vagyunk túlzottan kíváncsiak, ha nem megyünk bele pletykálkodásba, nem tárgyaljuk ki mások magánéletét, nem adjuk tovább minden fenntartás nélkül a hallottakat. Alaposan fontoljuk meg minden szavunkat, és ha lehet, halasszuk másik napra a fontos megbeszéléseket.
Növő hold a Rákban

2011.01.19, SZERDA
A rugalmasságunk és az improvizációs készségünk próbatételnek néz  ma elébe.  A telihold hordozta feszültségeket és konfliktushelyzeteket legjobban akkor tudjuk kezelni, ha nem a megszokott sémák szerint cselekszünk, hanem valóban az adott szituációra reagálunk. Merjünk egészen mások lenni, ha kell, egy kicsit őrültek. Hallgassunk az ösztöneinkre, és ne féljünk felemelni a hangunkat, ott, ahol ezt eddig nem tettük meg, vagy épp ellenkezőleg, legyünk türelmesen olyankor, amikor más esetben kiabálni szoktunk.
Telihold a Rákban

2011.01.20, CSÜTÖRTÖK
Ha energiáinkat nem tudjuk alkotásba fordítani vagy nincs lehetőségünk  szenvedélyeink megélésére, nagyon indulatosak, sőt dühösek lehetünk. Próbáljuk ezt a belső tüzet inkább kiaknázni, és olyasmit csinálni, ami segít levezetni. Fotózzunk, fessünk, süssünk süteményt,  táncoljunk, sportoljunk! Rúgjuk fel nyugodtan a hétköznapok megszokott rendjét, és a holnapi munkanap dacára csapjunk egy vidám estét kedvesünkkel, barátainkkal.
Fogyó hold az Oroszlánban, Nap a Vízöntő jegyébe lép

2011.01.21, PÉNTEK
Ez a nap is kedvez a teremtő energiáknak, csak ma már nem a feszültség oldása, hanem a művészi kifejezés a cél. Keressünk bármi olyan tevékenységet, ahol a szépérzéké és a kiváló ízlésé a főszerep. Ideális a mai nap a kreatív munkák elvégzésére, új ruha vásárlására,  fodrászra, otthonunk szépítésére, de egy kellemes színházi előadást vagy egy hangulatos vacsorát se utasítsunk vissza.
Fogyó hold az Oroszlánban

2011.01.22, SZOMBAT
Könnyen meglehet, hogy a régóta akadozó, nehézkesen haladó ügyeink egyik pillanatról a másikra szárnyalni kezdenek. De az is lehet, hogy egyszerűen csak a mi hozzáállásunk változik: optimistábbak, bizakodóbbak vagyunk, így a szerencse, a siker is könnyebben ránk talál. Hajlamosak lehetünk azonban a hirtelen pozitív fordulattól kissé elszállni; ne hagyjuk, hogy saját lelkesedésünk vagy mások túlzott rajongása elsodorjon.
Fogyó hold a Szűzben, a Jupiter a Kos jegyébe lép

2011.01.23, VASÁRNAP
Könnyen eluralkodhat rajtunk az elégedetlenség, a túlérzékenység, a kétkedés, és érzelmeinket hajlamosak lehetünk evésbe, vásárolgatásba fojtani. Nem baj, ha egy kicsit kényeztetjük önmagunkat, sőt szükséges is, de a túlzásba vitt nassolás nem pótolja a figyelmet és a gondoskodást. Inkább forduljunk szeretettel azok felé, akiktől kapni szeretnénk,  ne várjunk rájuk, tegyük meg mi az első lépéseket.
Fogyó hold a Szűzben
Related Posts with Thumbnails