2011. november 10., csütörtök

Püthagorasz és az ikrek

fotó: Anne Geddes
Manapság az ikrek "futószalagon" születnek, vagyis a császáros beavatkozásnál a születési időnél a különbség legfeljebb egy-két perc. Az asztrológiai képletben ez jobb esetben minimális fokbeli eltéréseket mutat, miközben az ikrek külseje, alaptermészete is merőben eltérhet egymástól. A nevükben rejlő energetika azonban felfedi ezeket a különbözőségeket. Most egy egypetéjű fiúikerpárt szeretnék ilyenformán bemutatni - természetesen a vezetéknév feltüntetése nélkül.

M Á T É
4 1 2 5
vezetéknév: 4
keresztnév: 3
magánhangzók: 8
mássalhangzók: 8
teljes név: 7
B Á L I N T
2 1 3 9 5 2
vezetéknév: 4
keresztnév: 4
magánhangzók: 3
mássalhangzók: 5
teljes név: 8



Máténál a fizikai sík kap nagy hangsúlyt, így számára - főként kisgyermekkorban nagyon igényli a simogatás, az ölelgetés, igaz ő a negatív érzéseit is a testével fogja kifejezni. Bálint ezzel szemben a kommunikációt részesíti előnyben, így előfordulhat, hogy szavakkal ingerli a bátyját, mire Máté tettlegességgel reagál. Valószínűleg beszélni is ő kezd el korábban.
Bálint érzékenyebb, sírósabb természetű, konfliktushelyzetekben Máté az, aki magára vállalja a keményebb fellépést.
Tanulásban épp fordított a helyzet, ott Bálintnak lesz könnyebb dolga, míg lehet, hogy Máténak hosszabb időre, több gyakorlásra, biztosabb alapokra van szüksége.
Mindkettőjüknek ajánlott a sport, a mozgás, leginkább olyasmi, ami teljesítményekre, bizonyításra sarkallja őket, de akár az önkifejezés eszköze is lehet, mint például a tánc. A kreativitás mindkettőjüknél adottság, bár míg Bálintnál ez egyértelműbben megnyilvánul, Máténak is érdemes fejleszteni az ilyen jellegű készségeket.

Izgalmas, hogy bár különböző energetikájú nevekről van szó, mégis a 3-as, a 4-es és a 8-as különböző formában mindkettejüknél megjelenik.
Related Posts with Thumbnails