2012. október 12., péntek

Mozdulj!

Újra női kör, ajánlom szeretettel:

Valódi magammal kapcsolódás megszületése - Átmozdulásom a kompenzálásokból

Mottó: A közép nem egy külső pont viszonyításában létezik. A közép önmagam folyamatos mozdulásának esszenciája. Ebből ágazik, nyílik szerteszét a világom, keretek és végek nélkül! Alapja a Tengelyem; létezésem felelőssége, amely a Szabadság erejének végtelenségében lüktet!
 
A Női KÖR pár hete indult el újra, a megfelelő emlékezésünk felébresztésének motivációjában. Az „első” alkalom a KAPU kinyitása volt, amin át Beléptünk.
 Az „égi áldás” hatása folyamatosan áramlik. Egyre többen vagyunk, akik együtt mozdulunk ösztönünk és intuíciónk támaszában a bennünk zajló rendeződéssel. Azzal, ami egész világunkat érinti. Mindenkit elér!
Körbenézel, és te máshogyan látod?!
Igen… sokan a személyiségére, azaz maga belső merevségére koncentrálva nem engedi tudatosulni a folyamat létét. De ennek történése, zajlása nem az elme hitének függvénye. A folyamat történik, és te része vagy annak… Sőt!
Te magad alakítod annak irányait, rajtad múlik szinte minden…
Hmmm…
Helyettem senki nem képes lépni. Nem képes cselekedni. S ez nem teher, hanem az egyik legnagyobb ajándék, amit emberként kapunk! Önmagunk alakítjuk a formai létünket. Ez nem ismerős Neked?
Nem csodálom!
Rengeteg energiát tesznek abba, hogy függésben maradjunk… és függésben tartsam maga… téged… egymást…
Kérlek, mozdulj ki a gondolkozásod teremtette stabilitásból, és engedd látni magad e folyamatban;
A minta, amiben létezem gyerekkorom óta, erősebb az elhatározásaimnál. Mindaddig ismétli önmagát, míg alaposan szemügyre nem veszem annak működését, s valamilyen szokatlan cselekedettel meg nem töröm ezt.
Ez segít, hogy felelősséget tudjak vállalni a szokásaimra, hajlamaimra. Így nem vég nélküli küzdésbe kezdek, hanem MÁSKÉPP cselekszem.
Végre!

Ebben alkotjuk meg a lehetőség támaszában 17.-én szerdán az első lépést!
Segítünk magunknak, egymásnak elengedni a megértés rögzülését, és az irányítás akarati vágyát.  Nem azért mozdulunk ugyanis, mert tudjuk, hogy lépünk. Az elengedés átmozdulása szüli a létrehozást. Nem tudnom kell akarni…
Engedem megalkotódni a folyamatom a lehetőség támaszában!
 
Időpont: 2012.10.17. (szerda) 18h
Helyszín: Andrássy 88-90 (Kodály Körönd)
Jelentkezés és információ: zsuzsa.tapaszto@yahoo.com (+36/20 932 27 31)
Related Posts with Thumbnails