2013. március 14., csütörtök

Árulkodó születésnapok

„Azért vagyunk itt a Földön,
hogy egyedi különlegességeinkkel
hozzájáruljunk a világ sorsához.”
- Anthony Robbins -

Egy ember számtalanképpen vizsgálható. Lehet a nézőpont nyugati, kínai, vagy maja asztrológia esetleg grafológia, numerológia.
Gyakran találkozom azzal a kijelentéssel, hogy "Jé, de érdekes, éppen ugyanezt mondta rólam a...". Ha nagyon eltérő eredményt adna ki a születési képlet, mint az írás, a hiba nem a módszerben, hanem az eszköz értelmezőjében lenne. A különböző rendszerek útjelzői mások, de bármelyik úton is közelítünk, mindig ugyanoda érkezünk meg: az individuumhoz.
A megismételhetetlenül egyedi emberi lélekhez.
Ahhoz, hogy pontos képet kapjunk valakiről, személyre szabottan és komplexen kell hozzá közelítenünk, azonban az apró részletek is árulkodóak, jellemzőek lehetnek. Ilyen például az asztrológiában a napjegy, vagy a számmisztikában a születés napja.

Ha 1-es napon születtél:
feladatod: a TEREMTÉS
Független, kezdeményező és ambiciózus vagy, szívesen vágsz bele új dolgokba.
Irányítói pozícióra törekszel, és meg is van hozzá minden adottságot, hogy vezető legyél. Fontos számodra az önmegvalósítás, akaratod érvényesítése, tehetséged kibontakoztatása.
Fényed: magabiztosság, alkotóerők
Árnyékod: arrogancia, erőszakosság
Ha 1-jén születtél - bármit, amit elképzelsz, képes vagy valóra váltani, ezért bátran merj álmodni!
Ha 10-én születtél - életed számtalan lehetőséget tartogat, rajtad múlik, hogy észreveszed-e őket.
Ha 19-én születtél - harmóniába tudod hozni elvárásaid a külső körülményekkel, és másokat is erre inspirálsz.
Ha 28-án születtél - tudatosan és felelősségteljesen viszonyulsz az élethez, mielőtt cselekednél gondosan mérlegelsz.

Ha 2-es napon születtél:
feladatod: HALLGATNI A MEGÉRZÉSEIDRE
Nagyon intuitív vagy, kitűnőek a megérzéseid és erős álom-élet jellemez, de sokáig kételkedsz magadban és ezekben a képességeidben. Érzékenyen reagálsz mások igényeire, hangulataidra. Kedves és diplomatikus természeted miatt szeretnek.
Fényed: segítőkészség, türelem
Árnyékod: szkeptikusság, kétségek
Ha 2-án születtél - veled született mély, intuitív bölcsesség jellemez, mindig hallgass a sugallatokra!
Ha 11-én születtél - rendkívül jól gazdálkodsz az erőiddel, alapos áttekintés után minden nehézségen felülkerekedsz.
Ha 20-án születtél - képes vagy a dolgokat egy magasabb perspektívából szemlélni, ezáltal belátó és elfogadó vagy.
Ha 29-én születtél - igényled az elvonulást, az egyedüllétet, mert a legjobb gondolatok ebben a termékeny magányban születnek. 

Ha 3-as napon születtél:
feladatod: KREATIVITÁSOD KIBONTAKOZTATÁSA
Te mindig észreveszed az élet könnyed és örömteli oldalát, de valódi célod az önszeretet és az önelfogadás. Akkor tudod igazán megosztani a vidámságot és a szépséget másokkal, ha magadban is felismered azt. Ezt bármilyen kreatív tevékenységben ki tudod nyilvánítani.
Fényed: az öröm és harmónia képessége
Árnyékod: konfliktuskerülés, felszínesség
Ha 3-án születtél - kellő kitartással és türelemmel bármilyen vállalkozást, elképzelést gyümölcsözővé, sikeressé tehetsz.
Ha 12-én születtél - fontos a saját meggyőződésed, világlátásod kialakítása, mert amíg eszed és szíved ellent mond egymásnak, nem tudsz igazán hatékony lenni.
Ha 21-én születtél - boldogságot titka abban a felismerésben rejlik, hogy egy vagy az Univerzummal.
Ha 30-án születtél - a kreativitás olyan kiapadhatatlan forrása vagy, hogy vétek lenne ebből bármit is elpazarolni.

Ha 4-es napon születtél:
feladatod: STABILITÁS KIALAKÍTÁSA
Az életedben valamilyen formában mindig jelen van a rend, szükséged is van bizonyos fokú véglegességre. Képes vagy uralni magadban és körülötted az elemeket: a vágyakat, az eszméket, az elhatározásokat és az anyagot. De ha hiányzik a kellő egzisztencia, az anyagi biztonság, az egész életed felborul.
Fényed: fegyelmezettség, kitartás
Árnyékod: földhözragadtság, bezártság
Ha 4-én születtél - életedben sok támogatást kapsz, de ha megerősödsz, te válsz azzá a személlyé, aki másokat védelmez, oltalmaz.
Ha 13-án születtél - el kell engedned a ragaszkodást és a látszatbiztonságot ahhoz, hogy a valódi értékek és tapasztalatok váljanak életed biztos talajává.
Ha 22-én születtél - biztonságod kulcsa a szabadság. Ne függj semmitől és senkitől, keresd meg a saját utad, még ha mások egy kicsit őrültnek is tartanak érte.
Ha 31-én születtél - maradandót a belső harmóniádból tudsz teremteni. Ellentétben a 13-sal, neked a ragaszkodást és a rögzítést kell megtanulni.

Ha 5-ös napon születtél:
feladatod: KÖZVETÍTÉS
Életedben gyakran vállalsz önkéntelenül is központi szerepet. Nálad futnak össze a szálak, az információk. Nyitott vagy mindenre és tovább is tudod adni a megszerzett ismereteket. Örök diák és született tanító vagy egy személyben. Szeretsz úton lenni, akár fizikai akár szellemi értelemben.
Fényed: belső középpont, kommunikációs adottságok
Árnyékod: nehézségek folytonos elkerülése, "nincs probléma"
Ha 5-én születtél - az élet minden mozzanatában a megismerés lehetőségét ismered fel. Fontos, hogy megbízható szellemi vezetőre lelj.
Ha 14-én születtél - képes vagy a megszerzett tudást, tapasztalatokat magasabb szintre átlényegíteni, a belső ellentmondásokat kiegyenlíteni.
Ha 23-án születtél - könnyen megtalál az ihlet, az inspiráció, amit mások felé leginkább a művészetek területén tudod közvetíteni.

Ha 6-os napon születtél:
feladatod: HARMÓNIATEREMTÉS
Szeretnéd szebbé, harmonikusabbá tenni a világot. A divat, a szépségápolás, a lakberendezés éppúgy közel áll hozzád, mint a lélek kiegyensúlyozása. A kapcsolatok és főképp a párkapcsolat kiemelkedő szerepet játszik az életedben.
Fényed: tudsz szívből dönteni
Árnyékod: halogatás, elcsábíthatóság
Ha 6-án születtél - rendíthetetlenül hiszed, hogy a világban létezik a lelki társad, és ha nem árulod el a szíved vágyát középszerű kompromisszumokkal, előbb-utóbb rá is találsz.
Ha 15-én születtél - nehezedre esik bármilyen kapcsolatot elengedni, de fontos, hogy ne az anyagi érdekek, függőségek tartsanak egy házasságban, partnerkapcsolatban.
Ha 24-én születtél - nem mindegy, hogy intuícióid vagy kételkedésed árán teremted meg a harmóniát. Előbbi biztonságot ad, utóbbi bezártságot teremt.

Ha 7-es napon születtél:
feladatod: ÁTLÉNYEGÍTÉS
Képes vagy felismerni az idő korlátait, így élvezni az itt és most pillanatnyi, soha meg nem ismételhető csodáját. Nyitott vagy a spiritualitásra, de a válaszokat nem csupán kívül, hanem önmagadban, legbelül is kutatod. Az utadon az erős hited hozza el a sikert.
Fényed: saját és mások határainak tiszteletben tartása
Árnyékod: beleragadás a kudarcélményekbe
Ha 7-én születtél - az eredményesség titka egyensúly, fegyelem és figyelem. Fontos, hogy belső iránymutatód ne billenjen se a túlzott anyagiasság, se az elvont szellemiség irányába.
Ha 16-án születtél - fontos, hogy egyetlen élethelyzetbe se ragadj bele, mindig legyél nyitott az új lehetőségekre, különben az életed meglehetősen kiszámíthatatlanul alakul.
Ha 25-én születtél - igazi eredményeket akkor érhetsz el, ha emberekkel foglalkozol, akár segítőként, akár tanácsadóként.

Ha 8-as napon születtél:
feladatod: ÖNMAGADÉRT VÁLLALT FELELŐSSÉG
Mások igazáért könnyedén kiállsz, de a magadéért már nehezebben harcolsz meg. Időbe telik, míg megtanulsz felelősséget vállalni döntéseidért és érdekeidért. Ehhez segítségedre lehet bármilyen önismereti út, ahol objektíven magadra pillanthatsz és felismerheted sorsfeladatodat.
Fényed: önismeret, igazságérzet
Árnyékod: túlzott szókimondás, öntörvényűség
Ha 8-án születtél - pontosan tudod, hogy minden ok okozatot szül, ezért megfontoltan mérlegelsz minden élethelyzetet és kapcsolatot. Csak ritkán ragadtatod el magad.
Ha 17-én születtél - vágyaiért, kívánságaidért is felelősséget kell vállalnod. Ahhoz, hogy kapj, adnod kell. Ez a legtöbb esetben félelmeid, korlátaid feláldozását jelenti.
Ha 26-án születtél - ezoterikus, mély igazságérzeted, magas fokú érzékenységed miatt gyakran vállalsz vitás ügyekben döntőbírói szerepet.

Ha 9-es napon születtél:
feladatod: SZOLGÁLAT
Az egyedüllét, az elvonultság lehet körülményeid következménye, de ha már nem félsz a magánytól, a csendben felismerheted a magasabb rendű összefüggéseket. Életfeladatod az emberiség alázatos szolgálata, de nem áldozatos mártíromsága.
Fényed: szociális érzékenység
Árnyékod: zavarodottság, irányvesztettség
Ha 9-én születtél - született gyógyító vagy. Ám addig nem tudsz másokat gyógyítani, míg a saját fájdalmadon és szenvedéseden nem lépsz túl.
Ha 18-án születtél - félelmeiden és múltbeli sérelmeiden nehezen lépsz túl. A visszatartó érzelmeket fel kell oldanod, ahhoz, hogy valódi lényedet kibontakoztathasd.
Ha 27-én születtél - a totális szkepticizmus és a buzgó vakhit között létezik egy járható út, úgy hívják spiritualitás. Erre kell magadban rátalálni.
Ha szeretnél többet tudni a tarot-ról, a számmisztikáról, jelentkezz az Élet 22 kulcskérdése egyéni vagy kis csoportos tanfolyamomra!
Related Posts with Thumbnails