2013. április 9., kedd

Mag újhold és Kos stellium

"Az olyan ember, akinek nincs életcélja, hasonló ahhoz a hajóhoz, amely iránytű nélkül hányódik a tengeren.
Ha részletesen tanulmányozol egy navigációs térképet, azt fogod látni, hogy az egyik pontból a másikba vezető út sosem egy egyenes, hanem több cikcakkos szakaszból áll. A kapitány állandóan változtatja az irányt, hogy kompenzálja azokat a hatásokat, amelyek a külső körülmények változásából erednek. Az utazás során csupán egyetlen dolog változatlan — az úti cél.
Igaz ez az emberi életre is. Legyen bármi az életcélod, azt fogod látni, hogy mindig vannak környezeti hatások, amelyek felett nincs hatalmad. Ezek ellen csupán azt teheted, hogy módosítod az irányt, és folytatod haladásod a cél felé. A siker titka az, hogy sose feledkezz
meg a célról. Csupán ez gátolhatja meg, hogy ne kezdj sodródni az árral!
- Napoleon Hill -

Meghívó az égi eseményre
nagyítás a képre kattintva
2013.04.10-én (10h36p) bolygóközi buli a Kos jegyében!
Főszervező az épp otthon tartózkodó Mars, a rendezvény fényéről a Nap, a kellemes hangulatról a Vénusz, a kényelemről pedig a Hold gondoskodik.
A partinak természetesen van egy fő témája is: ÉLETCÉLOK ÚJRATERVEZÉSE.
Beöltözni nem, inkább levetkőzni kell. A kabátunk zsebébe nyugodtan dugdossuk bele az idejétmúlt, berögzült, korlátozó elképzeléseinket, és belépéskor adjuk le az Uránusznak a ruhatárban. Ő gondoskodik róla, hogy többé ne kapjuk vissza őket.
Tavasszal nem csupán a tulipánhagymákat dugványozhatunk vagy salátamagot vethetünk, hanem célkitűzéseket is plántálhatunk. A bőséges terméshez most halmozottan megkapjuk az égi támogatást, érdemes ezt kihasználva figyelmet fordítani életünk eme igen jelentékeny területére. 

Frissítő kortyok
Ami nehézséget okoz, hogy a konjunkción kívül nem sok fényszögben bővelkedik a képlet.
Ez valahogy úgy képzelhetjük el, mintha megnyílna egy csap, amin befelé ömlik az áldás, a lehetőség, a támogatás, de ha nem tartunk közvetlenül alá egy poharat, lemaradunk róla.
S hogy milyen frissítőt kínál nekünk a Kos energiája?
Spontán, szabad, bátor és önfeledt cselekvést.
Előítéletektől, gátlásoktól mentes, gyermeki nyitottságot az Élet felé.
Adjunk formát vágyainknak, legyen az a poharunk.
Hisz konkrét célok nélkül elmos minket az Élet áradata.
Aztán ne féljünk jó nagyot kortyolni ebből az italból!
Related Posts with Thumbnails