2013. szeptember 1., vasárnap

Horoszkóp a Szűz havára

Mantra

rendetlenség ott
van, ahol nem vagy képes
látni a rendet

- Fodor Ákos -

Az asztrológiai évkör hatodik jegye a Szűz.
Időszaka a nyár vége: augusztus 22 és szeptember 22 közötti periódus.
(A csillagjegyek kezdete és vége a Nap járásából adódóan évente néhány napon belül mozog.)
Szimbóluma az „M”-hez kapcsolódó búzakalász.
Eleme föld, minősége változó.
Uralkodó planétája a római mitológia szárnyas saruban szárnyaló istenéről elnevezett Merkúr.
Kulcsszavai: alkalmazkodás, precizitás, aprólékosság, szorgalom, rend és rendszer, tisztaság.
Színei: visszafogott színek, homokszín, világosbarna, szürke, finom zöld
Kristálya: achát, kalcedon és a barna jáspis
Virága: az őszi kert virágai

Ha a Szűz jegyében születtél:
A „rend” szó minden formájában illik rád: rend-es vagy másokkal, meghatározott rend-szerek szerint élsz, és szélsőségesen rend-mániás vagy épp végletesen rend-etlen vagy.
Emiatt azonban sokan kedvelnek. Józanságoddal olyan vagy számukra, mint egy nyugodt kikötő, ahol minden gond(juk)ra van mentő körülmény. Segítőkészségedet, alázatosságodat gyakran ki is használják.
Egyetlen apró részlet sem kerüli el a figyelmedet. Agyad olyan, mint egy számítógép, minden beérkező információt feldolgoz, elemez, a megfelelő helyen tárol. Életed precíz ismereteken nyugszik. Épp ezért nem esel kétségbe, ha egy elméleti vagy gyakorlati problémára kell megoldást találni, tudod, hol keresd a megfelelő módszert, és előre számolsz az esetleges hibalehetőségekkel.
Szerelem: kezdetben óvatos és tartózkodó vagy, nem ugrasz fejest az érzelmekbe. Kapcsolataidban gondoskodó, segítőkész vagy, partnered mindig számíthat rád.
Hivatás: kritikus figyelmet és gyakorlatias gondolkodást igénylő területek, például könyvelés, közgazdaság, lektorálás, adatfeldolgozás, tanítás, gyógyászat.
Egészség: ösztönösen figyelsz az egészségedre. Legérzékenyebb szerved a vékonybeled, ami a szétválasztással, a megkülönböztetéssel van összefüggésben. Minden evés után hagyj magadnak 5-10 perc pihenőt, ezzel segítheted a szervezeted táplálékfelvételét.

Havi horoszkóp 2013-ban a Szűz-jegy időszakára:
Ebben a hónapban a legfontosabb feladatod az lesz, hogy az életed minden területén egyértelmű döntéseket hozzál. Meg kell tanulnod állást foglalni valami, illetve valaki mellett, és felelősséget vállalva kitartani ezek mellett az elhatározások mellett. Ezzel a rendíthetetlen hozzáállással igazán meglepő eredményeket érhetsz el... A folytatást elolvashatod a Mindennapi nő oldalán! (kattints a linkre)

További csillagjegyek szerinti havi horoszkóp:
Kos
Bika
Ikrek
Rák
Oroszlán
Mérleg
Skorpió
Nyilas
Bak
Vízöntő
Halak
Related Posts with Thumbnails