2014. augusztus 23., szombat

Heti holdnaptár: 08.25-től 08.31-ig

2014.08.25, hétfő: újhold a Szűzben

Ezekben a napokban képesek leszünk az alapos, taktikus, gyakorlatias gondolkodásra, és jó tervezéssel hatékonyan a dolgaink végére érhetünk. Ezért ha vannak aprólékos, sok figyelmet igénylő, régóta halogatott (esetleg nemszeretem) munkáink, essünk túl rajtuk most.
Bármilyen kritikus mérlegelésre alkalmas ez az időpont, így érdemes számot vetni jelenlegi élethelyzeteinkkel. Olykor az érzelmi területeken sem árt egy racionális "tartozik-követel" áttekintés.
Ha életmódváltást tervezgetsz, időzítsd a mostani újhold idejére!
Szépségápolásban Szűz hold idején a legajánlottabb a hajfestés.

2014.08.27, szerda: növő hold a Mérlegben

Feszültebbé válhat a légkör, elsősorban a kapcsolatokban. Elfojtott indulataink felszínre törnek, nyugtalanabbá, türelmetlenebbé válhatunk, és most nehezen hagyjuk szó nélkül a sérelmeket.
Párkapcsolatban ilyenkor találjuk magunkat szembe féltékenységgel, munkahelyünkön pedig hatalmi harcokkal. Viharos helyzetek közepén legjobb segítőtárs a józanság és a hideg fej.
Jusson eszünkbe a mondás: "A dolgokra egyet aludni többet ér, mint álmatlanul hánykolódni miattuk."
Hangulatkiegyenlítésre válasszuk a mozgást, főleg a jóga, tai-chi vagy a tánc segíthet megtalálni az egyensúlyunkat.

2014.08.30, szombat: növő hold a Skorpióban

Azokban az érzelmi kérdésekben, ahol az előző napok távolságtartása nem hozott megoldást, most átszakadhat a gát. Ennek a mindent elsöprő, felforgató, szenvedélynek átadhatjuk magunkat a szexualitásban is, de ha nem ott, akkor meglehet, hogy máshol - és főleg másokon - vezetjük le a feszültséget.
Ebben az esetben legalább annak próbáljunk határt szabni, hogy ne legyünk szélsőségesen önzők, bosszúállók vagy kicsinyesek.
Ha a hét közepén már kipróbáltuk a jógát, most tovább emelhetjük a tétet, és méregtelenítő, izzasztó Bikram-fokozatra kapcsolhatunk.
Related Posts with Thumbnails