2016. augusztus 29., hétfő

Egyensúly vagy sakk-matt?

Beszélgetés arról, hogy miért is fontos az önismeret a (pár)kapcsolatokban (2016.09.11 16h00p)

"Esztendőkön át elhitettem magammal, hogy nekem nincs szükségem ama zűrzavaros, viharos, elmeölő hadijátékra, amit férfi és nő folytat egymással, szerelem címen. De van-e más, ami egyszerre képes felkavarni érzékeket, érzelmeket, van-e más, kedvesebb szörnyeteg, mint a gyönyörűség vágya, melynek fojtogató ölelésében ritka csoda ér: érezzük, hogy élünk?! Nem mást, nem kevesebbet akarunk, csupán mindent: élve megelevenedni."
(Vavyan Fable)

Szezonnyitó előadás-beszélgetésünk alapját a kapcsolatok területére (Mérleg jegye) belépő "Nagy jótevő" (Jupiter) adja. Ígéretesnek tűnik ez a konstelláció: új szerelmet, prosperáló ismeretségeket, kapcsolati kiteljesedéseket sejtet.

A felsorolt lehetőségek ugyan benne vannak ebben az időszakban, de mivel most sem vegytiszta asztrológiai jellemzőkről, hanem változó, hullámzó, előzményekkel teli élet-folyamatokról van szó, a hétköznapokban egyedi módon élhetjük meg ezeket a tapasztalatokat.

Elbizonytalanodást, válást, kapcsolati átrendeződéseket is magában hordoz az előttünk álló egy év - nem csupán párkapcsolatokban, de minden emberi kapcsolatunkat érintve.

Így vagy úgy: változásokra számíthatunk ezen a téren.

Ám ahhoz, hogy egyensúlyt találjunk a kapcsolatainkban, előbb önmagunkban kell rátalálni erre. Önbecsülés, önértékelés és önismeret lesznek a kulcsszavaink. Mivel most is Nándival közösen tartjuk az előadást, így képviselni tudjuk a férfi és a női oldalt is a témában.

Kérlek, jelezd, ha részt szeretnél venni.

Az előadás részletei

Időpontja:
2016. szeptember 11, vasárnap
16-tól 18 óráig

Helyszín:
Liebling (Fogas Ház)
1073 Budapest, Akácfa utca 51.
(Új helyen, a különteremben leszünk!)

Regisztráció:
Kérlek, jelezd, ha szeretnél jönni az előadásra.
Ez megteheted
- e-mailben (padparadsa kukac gmail pont com címre küldve) vagy
- Facebookon

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails