2016. október 25., kedd

Első állomás: a Skorpió barlangja

Kincskeresés

"Csak ha leereszkedünk a szakadék legmélyére, akkor találjuk meg az élet kincseit. Ahol összerogysz, ott lapul a kincs. Amit keresel, az éppen abban a barlangban rejlik, ahová félsz belépni."
(Joseph Campbell)

A múlt alkalommal felvázoltuk az előttünk álló fél év energetikai térképét. De mint tudjuk "A térkép nem terep" - ezért elkezdjük bejárni lelkünk rejtett tájait  - hogy a mesék, a képzelet és a tudatalatti világán keresztül eljuthassunk önmagunkhoz.

A "rendrakást" a Skorpió havában kezdjük, a gyökereknél, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy tavaszra kertünk fái egészséges gyümölcsöket érlelhessenek.

Az előadássorozat jóval személyre szabottabb lesz, mint az eddigiek. Ezért kérlek, ha szeretnél részt venni benne, most feltétlen jelezd időben.
Írj nekem egy e-mailt (padparadsa kukac gmail pont com), és küldd el a születési adataidat is, hogy a kinyomtatott képletedet magammal vihessem.

Adatok, amikre szükségem van:
- születési név
- születés helye
- születési év/hónap/nap
- óra és perc (ha nem tudod pontosan, ezt is jelezd kérlek)

Változott a helyszín is, ez alkalommal a Park Teniszklub lát vendégül minket, térkép és pontos cím lentebb.

A gondolatcserét Nádas Nándorral közösen vezetjük és ismét hozunk magunkkal egy mesét, ami szimbólumaival segít nekünk értelmezni az adott hónap üzenetét.

Az előadás részletei

Időpontja:
2016. november 6, vasárnap
16-tól 18 óráig

Helyszín:
Park Teniszklub
1114 Budapest, Bartók Béla út 63-65. (bejárat a Fadrusz-Bartók B sarokról)

Az előadásra várunk szeretettel!
Related Posts with Thumbnails