2016. október 3., hétfő

Köd előttem...

"Galaxis útikalauz" 2016-ból 2017-be

"A legtöbb ember azt látja, aminek a látására felkészült."
(John Steinbeck)

Két évvel ezelőtt nagyon intenzív fél éven mentünk keresztül. Akkor a Mérlegtől a Kos jegyéig a Zodiákus határmezsgyéinek átlépését (vagyis a Nap jegyváltásait) az újhold megtisztító energiával tettük meg.

Azt a szakaszt itt a blogon "élettervrajzok-átrajzolásának" neveztem és ezzel együtt egy női kört is elindítottam, aminek eredményeképpen csodás új életminták skicceit láttam körvonalazódni.

Most ismét egy olyan időszak előtt állunk, amikor a Nap és a Hold energiáját segítségül hívhatjuk, ha az életünk bármely területén fejlődni, változtatni szeretnénk.
Újholdak helyett azonban utolsó negyedes kvadrátok nyitják meg nekünk a kapukat. Itt nem radírozunk vagy újraírunk, hanem - mesei hasonlattal élve - kiálljuk az utolsó próbákat.

A 2017-es év numerológiailag jelentős fordulatokat ígér, de a Sorskerék nem csak felfelé mozdíthat, hanem lefelé is. Igaz, nem lesz olyan feszült, idegtépő a következő esztendő, mint amilyen a mostani volt (kivéve talán a kapcsolatokban), de ez a viszonylagos nyugalom biztosítja azt a stabil talajt számunkra, ahonnan nekifutva elrugaszkodhatunk, és - köd előttem, köd utánam - mérföldeket előre ugorhatunk.

Ez a beszélgetés olyan szempontból lesz rendhagyó, hogy nem egy önálló témát hozunk, hanem egy lépcsőfokról lépcsőfokra felépülő sorozatot indítunk útjára.
Ennek a bizonyos fél éves időszaknak az első, "felhangoló" állomása lesz a mostani, és ha kedvet kaptok, akkor hónapról hónapra közösen tovább bontogatjuk a Napok és a Holdak üzeneteit. A folyamat nem lesz olyan kötött, mint a női kör, lehet majd ki-be csatlakozni.

Ám most jó esélyünk van arra, hogy a gondos önmunka eredményei nagyon hamar realizálódjanak, így jövő év tavaszra nem csak a fák borulhatnak virágba, hanem az életünk is.

Az új év számtalan előrevivő lehetőséget hordoz, de hogy Steinbecket idézzem, azt vesszük csak észre, aminek a látására felkészültünk. Tiszta szívvel és hittel tudunk igazán "látni".

A gondolatcserét ismételten Nádas Nándorral közösen vezetem.
Kérlek, jelezd, ha részt szeretnél venni.

Az előadás részletei

Időpontja:
2016. október 16, vasárnap
16-tól 18 óráig

Helyszín:
Liebling (Fogas Ház)
1073 Budapest, Akácfa utca 51.

Regisztráció:
Kérlek, jelezd, ha szeretnél jönni az előadásra.
Ez megteheted
- e-mailben (padparadsa kukac gmail pont com címre küldve) vagy
- Facebookon

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails