2016. november 21., hétfő

Második állomás: a Nyilas csillagai

Kívánságok

"Ha tudunk anélkül kívánni, hogy aggódnánk miatta, minden kívánságunk azonnal teljesül." (Bärbel Mohr)

A Skorpió állomásánál Kékszakáll titkos és félelmetes pincéjébe látogattunk el, csapatmunkával csokorba gyűjtöttük az éjszaka és a női erő szimbólumait, körbeadtuk a kulcsot, amivel először csak nyitottunk-zártunk nyitottunk-zártunk végül mégis a pihenésnél kötöttünk ki.

Izgalmas volt, de a Skorpió természetéből adódóan kissé sötét. A Nyilas témája ennél jóval könnyedebbnek és vidámabbnak ígérkezik. Mind mesében, mind mondanivalóban igazodik az aktuális időszakhoz: Advent kapcsán a remény, a hit, a várakozás és a kívánságok lesznek a középpontban.

Most is igyekszünk személyre szabottá varázsolni az estét. A múlt alkalommal az asztrológiai képletekkel ismerkedtünk (szükség lesz még rá, őrizzétek meg őket!), a jelenlegi előadásra, ahogy ígértük, névtérképekkel készülünk.

Ha szeretnél részt venni, feltétlen jelezd időben, főképp mert a férőhelyek korlátozottak! Írj nekem egy e-mailt (padparadsa kukac gmail pont com), és add meg kérlek a születési nevedet, hogy a kész névtérképet magammal vihessem.

A helyszín ismét a Park Teniszklub lesz és a gondolatcserét Nádas Nándorral közösen vezetjük.

A "varázsbab" és a "mágikus név" mellé újabb személyre szabott útravaló gyűjthető!

Az előadás részletei

Időpontja:
2016. december 3, szombat (!)
16-tól 18 óráig (fél négytől már lehet érkezni)

Helyszín:
Park Teniszklub
1114 Budapest, Bartók Béla út 63-65. (bejárat a Fadrusz-Bartók B sarokról)

Az előadásra várunk szeretettel!
Related Posts with Thumbnails