2017. május 4., csütörtök

Hetedik állomás: minden jó, ha jó a vége

A mese véget ér, a valóság elkezdődik

„Akarnunk kell elengedni azt az életet, amit megterveztünk,
és elkezdődhet az az élet, ami vár ránk.”
(Joseph Campbell, amerikai író, vallástörténész)

Nagy utat jártunk be. Talán észre sem vettük, mekkorát, mert az elmúlt fél évben csak mentünk, haladtunk előre a feladatok és a kihívások sűrű erdejében.
A lelkünkben élő mesehősök végül elérték céljukat: szembenéztek az utolsó negyedes kvadrátokkal, megválaszolták az életleckék tudatos vagy tudatalattiban felbukkanó kérdéseit.

Ám minden történet végére szükségeltetik egy utolsó mondat, ami után a hősök végre révbe érnek. Legyőzték a sárkányokat, megszerezték a kincseket, megtalálták életük párját és onnantól kezdve boldogan élnek, amíg meg nem halnak.

Életük folyása ezzel nem szakad meg, csak a közös úttól búcsúzunk. Ők felnőttek, mi valamilyen formában integráltuk a meséjükben rejlő üzeneteket. Tervezgetés után azonban minket is vár az élet!

Ezzel az előadással szeretném lezárni ezt az időszakot.
Szeretettel látok mindenkit, azt is, akik végig ott volt velem, azt is, aki csak olykor-olykor tudott csatlakozni, de olyanokat is, akik tőlünk és a mesehőseinktől függetlenül úgy érzik, valami véget ér, valami új kezdődik - és erre szeretne egy kicsit rápillantani az asztrológia segítségével.

Részvételi szándékodat kérlek mindenképp jelezd!

Az előadás részletei

Időpontja:
2017. május 14, vasárnap
16-tól 18 óráig

Helyszín:
Park Teniszklub
1114 Budapest, Bartók Béla út 63-65. (bejárat a Fadrusz-Bartók B sarokról)

Az előadásra várlak szeretettel!
Related Posts with Thumbnails