2014. április 30., szerda

Híres nők a Bika jegyében

"A nő szépsége nem az arcápolásból ered,
hanem a lelkéből tükröződik:
abból a törődésből, amit szerető szívvel ad,
és abból a szenvedélyből, amit mutat."

Audrey Hepburn

Milyenek a Bika nők?

A Bika hölgyek uralkodója a földies-érzéki Vénusz, vagyis a szépség és a szerelem istennőjéről elnevezett planéta. Ennek köszönhetően, ők a divatirányzatoktól függetlenül valódi nőiességet árasztanak magukból.
Nekik még az is jól áll, ha picit lágyabbak, kerekdedebbek az átlagosnál, de még az igazán vékony Bika nők sem tűnnek igazán soványnak. Sajnos a korszellem nem mindig kedvez az énképüknek, ilyenkor előfordulhatnak táplálkozási zavarok is.
Pedig ők tudják igazán élvezni és megosztani a pillanatok egyszerű, természetes örömeit, egy ebéd jóízű falatjait, egy kellemes kávézást egy napsütötte teraszon vagy egy finom, illatos olajjal nyújtott érzéki masszázst.
Alapvetően nyugodtak, kiegyensúlyozottak, kapcsolataikban a biztonságra, a stabilitásra törekszenek, így ha valaki (akár csak látszólagosan is) megzavarja az idillt, féltékenységi jelenetekre számíthat tőlük.
Öltözködésükre, megjelenésükre igényesek, de az időtálló értékeket jobban becsülik, mint a rövid távra szóló divathóbortokat.

Híres Bika nők

7 megjegyzés:

 1. Kedves Eszter! Mit gondolsz, miért pont ezt a napot /2011. 04. 29./ választották a házasságra William és Kate?
  Szerinted mit mond erről a számmisztika?

  VálaszTörlés
 2. Kedves Líbuc! Nem gondolkoztam rajta, valahogy kimaradtak az esküvői előkészületek az életemből, de épp ma futottam bele a Nők Lapja Cafén egy erről szóló cikkbe: http://www.nlcafe.hu/ezoteria/20110428/milyen_lesz_kate_middleton_es_vilmos_herceg_hazassaga/ - hát legyen Schilling Péternek igaza! :)) (Egyébként az adott dátum száma 19-es, ami számmisztikailag szintén kedvező, amit Péter a cikkben nem is említ...

  VálaszTörlés
 3. ...de lehet, hogy holnapra utána nézek a dolgoknak, felkeltetted az érdeklődésemet...! ;)

  VálaszTörlés
 4. Nananana!
  Engem kihagytál! (durcifej)

  :D

  VálaszTörlés
 5. Ezer bocsánat Drágaságom! Kiderült, hogy a Bikák milyen önérzetesek... Egy kedves barátom a férfiak oldalnál reklamált ugyanezért! :))

  VálaszTörlés
 6. Én sem foglalkoztam vele, de Ágnes blogján olvastam, mennyire fel van turbózva mindenki, és kíváncsi lettem, miért kellett 9 évet várni erre a napra?

  VálaszTörlés
 7. Nem hiszek benne,hiszen minden ember ugyanabból van gyúrva,csak valamiból több van vagy kevesebb természetében.

  VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails