Padparadsa

Szeretettel köszöntelek!

Balogh Eszter asztrológus vagyok, a blog írója.
Ezeken a lapokon szinte minden, ami számomra kedves, megtalálható; asztrológia, számmisztika, tarot, szimbólumok, kristályok...
Szeretném Veled, kedves Olvasó, megosztani a gondolataimat, az érzéseimet, a hangulataimat, és azt, amit a csillagokra, a drágakövekre, a számokra, az álmokra pillantva látok.
Tulajdonképpen azért csinálom, mert örömmel tölt el az írás. S még nagyobb örömet jelent, ha soraimat olvasva ezek a gondolatok másokban is visszhangra találnak.

Az első találkozásomra ezzel a varázslatos világgal, már alig emlékszem, talán apukám meséit hallgatva kezdtem el vágyódni utána. Ő még ahhoz a nemzedékhez tartozott, akik számára a spiritualitás elterjesztése hazánkban egyszerre volt izgalmas kaland, kihívás és küldetés. Írógéppel gépelt, indigóval sokszorosított jegyzetlapokon, baráti összejöveteleken osztották meg a tudás, így ismerkedett ő is a jógával, az Arvisurával, a kelet misztikumával és az asztrológiával.
Remek mesemondó volt, én pedig lelkes hallgató; csillogó szemekkel, lenyűgözve figyeltem a történeteket egy olyan világról, ami láthatatlanul létezik körülöttünk, s tele van mágiával.
Aztán múltak az évek, én pedig dacos kamaszként hátat fordítottam mindennek, de a sorsunk kiteljesedését csupán kerülőutakkal hosszabbíthatjuk, végleg kicselezni nem tudjuk. Így gázoltam bele újra, óvatos lépésekkel abba a világba, amit gyermekkoromban olyan természetesnek hittem.

2002-ben végeztem okleveles grafológusként a Bodroghy Péter alapította Grafológiai Intézetben. Ami leginkább megfogott, az a betűk és terek mögötti ősi szimbólumok megfejtése volt, de ez csak tovább szította bennem a kíváncsiság tüzét, ki nem elégítette.
Utána egy régi szerelem teljesedett ki, mikor a drágakövekről tanultam a Victoriában. Dr. Oberfrank Ferenc a kristályok természetéről, legendáiról mesélt, míg Bognár László és Ditrói-Puskás Zuárd segítségével az ásványok belsejébe, életébe és születésük történetébe pillanthattam be.
2006-ban már párhuzamosan tanultam a tarot-t és az asztrológiát. A kártyák szimbólumrendszerének ismeretébe Nádas Nándor vezetett be. Asztrológiai tanulmányokat a Baktay-ban majd később Pásztor Andreánál folytattam, de Podonyi Hedvignek is sokat köszönhetek.
A kristályok lélektanával, a drágakőgyógyászattal és energetikával az évek folyamán kerültem kapcsolatba, és mára az asztrológiával kiegészítve alkalmazom.

Ha kérdésed lenne, vagy csak érdekel mindaz, amiről itt írok, keress bizalommal.

Köszönöm, hogy itt vagy velem!

Eszter

6 megjegyzés:

 1. Szia! A Lilithről , a többi jegy kapcsán még nem írtál az oldaladon, vagy csak én nem kapom? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, sorban írom őket, az Ikrek, Rák, Oroszlán és Szűz Lilith fent van az oldalon:
   http://padparadsa.blogspot.hu/search/label/Lilith

   Törlés
 2. Szia!Szabina vagyok. Azt szeretném kérdezni hogy fogyó hold első negyedénél vagy utolsó negyedénél lehet jósolni vagy bármi mást tenni ami asztrológiával kapcsolatos?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Szabina,
   Én holdállástól függetlenül nap mint nap ezzel foglalkozom. :) Szerintem MINDEN NAP JÓ NAP AZ ASZTROLÓGIÁRA!

   Törlés
 3. Üdvözlet! Születési időm 1991 12. 17. 04. 47 Pécs. Csak annyit szeretnék kérdezni Tőled, sikerül-e idén külföldre költöznöm, ott munkát vállalnom. Nyelveket /angolt/ perfect/ azon kívül a németet is jól beszélem. Anglisztikából diplomáztam tavaly, szakfordítói vizsgával, itthon sajnos nem tudom hasznosítani a tanultakat. Köszönöm szépen!


  Üdvözlet! Születési adataim Pécs, 1991 12.17. 04.47. Annyit szeretnék kérdezni, idén sikerül-e külföldön munkát szereznem. Anglisztikából diplomáztam, szakfordítói vizsgám is van. Nyelvtudásom perfect, más nyelvet is jól beszélek.Itthon sajnos nem találok profilba vágó munkát, szeretnék tovább lépni, akár még tanulni is. Köszönettel!  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Személyes elemzést ilyen formában nem vállalok, de mint ahogy magadról írtad, minden adottságod, tudásod megvan hozzá, hogy külföldön munkát találj!

   Törlés

Related Posts with Thumbnails